020 717 34 89    023 205 21 81

24 uur per dag bereikbaar!

Riool ontstoppen

In de paragrafen hier onder vind u specifieke situaties waar verstopte riolering zich kan voor doen.

Wc ontstoppen

Een verstopping van het riool is een normale gebeurtenis. In de loop der jaren bouwt vuil zich op en vormt op een gegeven moment een dusdanig groot obstakel dat afvalwater niet snel genoeg meer weg kan lopen. In elke woning komt omstreeks elke 5 jaar een verstopping voor. Soms kan een verstopping het directe gevolg zijn van een calamiteit vooral wanneer het hard regent.

Gootsteen ontstoppen

Het is een welbekend probleem: op het meest ongunstige moment ziet u dat de gootsteen niet snel meer leegloopt nadat u de waterkraan hebt gebruikt . Of tijdens het afpompen van de vaatwasser komt het water in de wasbak omhoog of de vaatwasser kan het water niet wegpompen.

Regenpijp verstopt

Is u regenpijp verstopt? Een verstopte regenpijp zorgt al snel voor wateroverlast of vochtschade aan de woning. Daarom is het noodzakelijk om zo snel mogelijk een deskundige monteurs van RVS Rioolservice in te schakelen. Zo beperkt u de schade rondom het huis en in het huis.

Wij ontstoppen de regenpijp door deze door te spuiten door een van ons apparatuur. Op deze manier is de regenpijp ontstopt en het probleem verholpen. Belangrijk is het ook milieuvriendelijk. Wij maken geen gebruik van chemische stoffen of andere ontstoppingsmiddelen, want deze zijn zeer schadelijk voor het milieu. Bovendien is de kans groot dat de regenpijp weer verstopt raakt.

Douche afvoer ontstoppen

Douche afvoer kan regelmatig verstopt raken. Door zeepresten en haar maken het doorspoelen van water moeilijk en zorgen voor verstopte doucheput. Aarzel niet om ons in te schakelen. Als we in worden geschakeld voor een verstopte douche afvoer, kunnen onze deskundige monteurs de afvoer vakkundig ontstoppen. Onze monteurs frezen de afvoersystemen schoon tot de leidingen weer hun oorspronkelijke diameter hebben.

Douche afvoer ontstoppen

Afvoer ontstoppen

Vindt u het ook altijd zo vervelend als uw afvoer verstopt raakt? Een verstopte afvoer komt als het goed is niet vaak voor, maar kan toch voor veel overlast zorgen. Het water dat niet weg kan lopen zorgt samen met afvalresten voor nare luchtjes. Daarnaast kunnen de gootsteen, wasbak, douche of bad even niet meer gebruikt worden zonder een overstroming of lek te riskeren. Sommige verstoppingen zijn eenvoudig zelf te voorkomen of te verhelpen. Voor andere verstopte afvoeren kunt u het beste de professionele hulp van een loodgieter inschakelen.

Afvoer ontstoppen

Rioolverstopping

Een riool verstopping is een van de meeste voorkomende rioolproblemen. De onnatuurlijke stoffen kunnen voor verstoppingen of andere problemen in het riool zorgen. Slecht onderhoud of beschadiging aan de riool, kunnen ook zorgen dat de afvoer of riool verstopt raakt. Naast de verstopping, is stankoverlast ook een grote probleem in huis. Dat kan een gevolg zijn van verstopte riolering kleine scheurtjes aan de riool.

Wilt u van verstopte riool en stank overlast af? Neem contact met ons op. Binnen 24 uur staan we bij u op de stoep. Wij beschikken over moderne machinale apparatuur om uw riool te ontstoppen. Als specialisten in riool en afvoer ontstoppen in Amsterdam en omgeving beschikken wij over machinale reiniging voor binnenshuis afvoerleidingen Dagelijks houden wij ons bezig met het oplossen van rioolproblemen en riolering ontstoppen in Amsterdam en omgeving. Wij zijn specialist in riool ontstoppen. Een verstopte riool kan veel schade richten in uw woning . Hou de schade beperkt en laat uw afvoer en riool verstopping snel verhelpen. Bijvoorbeeld voor verstopte keukenafvoer, wastafelafvoer, wc afvoer of gootsteen afvoer te reinigen. Zo wordt uw riool machinaal gevreesd zonder afbreek en hak werk.

RVS RIOOLSERVICE Staat u 24 uur per dag klaar voor spoedservice in Amsterdam en omgeving. Onze monteurs hebben meer dan 10 jaar ervaring in het ontstoppen en reinigen van het riool. Waarbij onze monteurs gebruik maken van de modernste machines om tot het beste resultaat te komen. Bijna alle riool problemen worden binnen 1 uur verholpen. Wij werken milieu vriendelijk. Dat houdt in dat we geen gebruik maken van chemische middelen om uw riool te ontstoppen. Daar hebben wij onze speciale machines voor nodig.

Riool ontstoppen

Een verstopt riool kan leiden tot overlast. Het resulteert in onvoldoende afvoer van uw afvalwater en daarmee het ontstaan van vervelende geuren en stank. Deze stank is moeilijk te bestrijden en kan veel ergernis veroorzaken en, op langere termijn, zelfs gezondheidsproblemen veroorzaken. Gelukkig zijn deze problemen goed te voorkomen. RVS rioolservice helpt u namelijk snel en vakkundig van uw rioolproblemen. Heeft u last van een verstopte afvoer, een verstopt riool of andere problemen met de afvoer van uw afvalwater? Ons team bestaat uit vakkundige loodgieters die uw verstopte riolering altijd snel en deskundig kunnen repareren. Hierdoor is de overlast van een verstopte riolering snel verholpen.