020 717 34 89    023 205 21 81

24 uur per dag bereikbaar!

Stank in huis

Riool stank of lekkage?

Hebt u last van rioollucht of vocht in huis? Mogelijke oorzaken van rioolstank kunnen gebrekkige ontluchting van toilet, kruipruimte of kelder zijn, maar ook lekkage door een los verbindingselement of een scheurtje in de riolering of afvoer kunnen de oorzaak zijn van een vieze rioollucht en wateroverlast. Rioolluchtjes zijn dus vaak een duidelijk teken dat u rioolproblemen hebt.

Door lekkage aan de riolering kan er wateroverlast ontstaan doordat het vuilwater uit de rioolbuis in uw kelder of kruipruimtes loopt. RVS Rioolservice kan in het geval van rioolstank in huis eventuele waterlekkage opsporen en repareren. Uiteindelijk zit niemand op stankoverlast te wachten.

Wij kunnen riolen aanleggen, het onderhoud plegen en eventuele problemen zoals verstoppingen en stank snel verhelpen. Wij voeren, indien gewenst, tevens een grondige inspectie uit om te achterhalen hoe de problemen zijn ontstaan zodat er maatregelen genomen kunnen worden om herhaling te voorkomen.

Neem snel contact met ons op

Heeft u dermate last van stankoverlast? Aarzel dan niet en neem dan contact met ons op. Wij kunnen met moderne technieken vrij snel de oorzaak achterhalen van de stankoverlast en het snel verhelpen.


Riool stank opsporen